7 idees per decorar les taules auxiliars

El disseny va de la mà de l’elegància, concebre un espai sense una d’aquestes dues variables és renunciar a la versatilitat que t’ofereix la decoració a casa teva. Les taules auxiliars aporten aquesta dosi de creativitat a les teves estades, gràcies a la varietat d’ornaments que hi pots ubicar.

Les flors artificials, el seu aliat fidel

Un encert segur! I si hi afegeixes un gerro amb cos, encara més! Això a què cal? El tester li ofereix el caràcter que necessita perquè la natura impregni tufogar i sense necessitat de regar! Si vols afegir una olor natural, et recomanem que afegeixis aromes fresques. Us proporcionarà un estil més clàssic, minimalista i més silvestre.

Un halo de llum de creativitat

La imaginació vola quan veus la teva sèrie preferida, un moment de descans incitat pel clima de benestar que l’envolta, deu estar acompanyat d’una llum tènue. Els llums de taules són els elegits per acompanyar el cos de la teva taula auxiliar. Encara que els més valents, s’atreveixen a afegir un llum penjant just a sobre, aconsegueix un recorregut visual perfecte proporcionant equilibri a l’entorn.

Figures decoratives

Sens dubte, una peça de poliresina és l’opció perfecta si el que vols és afegir el punt focal del disseny a la teva taula auxiliar. Com aconseguir-ho? Els colors vius us acostaran a aquesta percepció visual. T’ajuden a potenciar el contrast de la teva estada, per exemple, si les tonalitats fredes envolten l’estil del teu saló, la intensitat del vermell o el groc crearà un contrast harmoniós.

Portavelles

Un ambient acollidor a un sol clic. Són ideals per donar-li un cos càlid a la teva tauleta auxiliar. Et recomanem que el situïs al seu centre, així desprendrà la seva llum, de forma uniforme, en totes les direccions.

Marcs

Perquè les experiències sempre han de formar part del teu estil, els marcs de fotos són la millor opció si vols desar un trosset d’aquelles vivències que va estar marcada de bons moments. Pots triar una composició de fotos o una de única, tot dependrà del protagonisme que vulguis que tingui cada imatge.

Arriben a la teva habitació

Actualment, el disseny ha deixat de ser tan estricte i ha començat a saltar-se les barreres dels espais. Ara, les taules auxiliars adquireixen una funcionalitat més i, és que, les pots afegir al costat del teu llit i que substitueixin les tauletes de nit. Recordeu-vos de decorar-la amb un llum de taula o algun joier per potenciar el seu cos.