BONALDO TOTAL LOOK – Harmonia de neutres

Bonaldo  Total Look  és un projecte que presenta atmosferes coordinades i refinades per a espais que comparteixen la empremta estilística de Bonaldo. Aquest concepte, un pas important en el camí de desenvolupament de la companyia, reuneix els productes de Bonaldo en un sol idioma, cosa que li permet identificar el seu propi estil de vida i rebutjar-lo constantment en qualsevol entorn, tant residencial com contractual.

Identitat lliure, més enllà del clàssic, múltiples visions, harmonia neutral, rutes regulars, acoblaments sofisticats  : aquests són els sis escenaris proposats per Bonaldo com a inspiració per decorar espais, cadascun amb el seu propi estil i satisfer totes les necessitats de mobiliari.

Armonia di Neutri  : els tons i materials que recorden la natura són els protagonistes d’aquest espai: una harmonia feta de colors suaus i formes elegants. En aquest entorn, Bonaldo ofereix  la taula Art  amb  la cadira Artika  ,  les taules Frinfri  ,  el  Sofà Structure  i la  col·lecció de làmpades Sofì  .

Taula ART, disseny Gino Carollo

La taula Art és una expressió d’una intuïció de disseny lúcida i racional, com la geometria en què es va inspirar el dissenyador Gino Carollo. Un trapezi de metall es desenvolupa diagonalment respecte a la part superior, optimitzant l’empremta de la base a favor d’un espai d’ús més gran. Per garantir l’estabilitat, s’uneixen dues potes al trapezi, que es poden personalitzar amb insercions en el mateix acabat que la part superior. Una reunió de geometries amb un fort impacte escènic.

Cadira ARTIKA, disseny Gino Carollo

Un disseny sinuós i envoltant per a Artika, una cadira encoixinada capaç de donar la benvinguda i abraçar la persona. Una característica distintiva d’aquesta cadira clarament visible des del front és el respatller, que forma un tot amb el seient i s’obre cap amunt, donant una idea d’expansió i amplitud. Artika està disponible amb dues bases de metall pintat diferents (amb quatre potes o amb base de trineu) en nombrosos acabats, per garantir la màxima versatilitat d’ús i nombroses possibilitats de combinacions de colors.

Taules de centre FRINFRI, disseny Dondoli i Pocci

Frinfri, un nom lleuger que recorda les nits d’estiu: aquesta és la imatge que va inspirar la línia de taules Bonaldo.

El disseny geomètric de l’estructura els dóna lleugeresa i un joc d’equilibris entre cantons i arrodoniments admet una safata extraïble. La safata pot ser de metall del mateix color que la base o per crear un contrast entre els acabats, adornada amb una tapa de ceràmica. Les taules Frinfri estan disponibles en tres alçades diferents.

Llums SOFÌ, disseny Studio Team Design

La colección de lámparas Sofì es un homenaje al antiguo arte del vidrio soplado; Una referencia a la tradición artesanal veneciana llevada a cabo por generaciones por maestros vidrieros. El elemento principal de Sofì es la esfera de vidrio de borosilicato que se distingue por un cálido acabado ámbar y se combina con un cilindro de latón bruñido. La colección incluye varios modelos: el candelabro con una estructura metálica con 7 o 10 esferas, la suspensión que consta de 1, 5 o 7 esferas, una lámpara de pie, dos lámparas de mesa (una inferior sin una esfera de cristal y una superior con una esfera en vidrio), un aplique.

SOFÁ ESTRUCTURA sofá, diseño Alain Gilles

”  Structure Sofa va néixer de la idea de jugar amb l’estructura d’un sofà clàssic, de “obrir-lo” per revelar el seu interior i de crear un moviment dinàmic entre el seient i el respatller  “, per la qual cosa Alain Gilles descriu el seu concepte. Com ho expressa clarament el nom, és precisament l’estructura la que defineix la lògica del producte, en què es destaca la peça de nucli de metall, de vegades està parcialment oculta, cosa que dóna al sofà un aspecte absolutament informal. La col·lecció Structure està realitzada amb potes de metall pintat i entapissat en cuir o tela.

Font : bonaldo