Tot el que necessites i molt més en articles de decoració

Igual que una bona bossa i unes boniques sabates complementen el teu look i engalanen fins al més senzill dels vestits, una bona decoració amb els Articles de decoració adequats, faran que casa teva llueixi espectacular.

Des que l’home va col·locar la primera branqueta per adornar l’entrada de la caverna, la decoració va formar pare de la seva vida i del seu ésser.

És a dir, home i decoració han viscut intrínsecament units al llarg de la història compartint art, comoditat i benestar a l’uníson. Han estat molts anys de convivència que han donat com a resultat el confort, la calidesa i l’harmonia imprescindibles que han de prevaldre dins una casa.

La nostra llar és la nostra Sancta Sanctorum, el nostre plaent i íntim refugi, que ens convida a la tranquil·litat i ens permet mostrar-nos com som, possibilitant-nos carregar les piles per poder afrontar un altre nou dia. Per aquest motiu, ha de ser un espai tan acollidor com sigui possible i amb personalitat pròpia.

Per aconseguir crear aquest ambient agradable, íntim i funcional, que alhora inciti al descans ia la unió familiar, et brindarem a continuació uns comptes suggeriments. No t’ho perdis!

7 tipus per triomfar en la decoració de casa teva 

Resulta un fet innegable, que tenir una casa ben decorada va molt més enllà de la mera estètica, una decoració adequada comporta el màxim aprofitament dels espais i una organització en consonància que resulti pràctica i alhora visualment agradable i plaent. Vegem com aconseguir-ho:

  1. Per començar, efectua una revisió exhaustiva del teu habitatge, així sabràs el que has de canviar o modificar.
  2. Pren consciència del teu pressupost i adapta-hi les teves necessitats.
  3. Realitza una planificació efectiva de l’estil que vols imprimir a casa teva i de les variacions que desitges dur a terme.
  4. Selecciona i acomoda els diferents mobles i els objectes decoratius a totes les estances, cadascun d’acord amb la seva funció.
  5. Escull dentre les diferents combinacions de pintures que existeixen, apostant pels colors atrevits per a estils contemporanis; blancs, per a estils minimalistes o escandinaus i si al final et decideixes pel rústic o el colonial procura combinar diferents tonalitats. El cert és que segur que triïs el que triïs, encertaràs!
  6. La il·luminació és un altre factor extremadament important a tenir en compte. És recomanable, que aprofitis en tant que sigui possible la llum natural, per això, no cobreixis d’espessos cortinatges les finestres, vesteix-les amb teixits de colors clars i transparents. Pel que fa a la llum artificial, busca la que concedeixi a cada espai sensació d’amplitud i claredat.
  7. I finalment, una cosa molt important, presta-li la deguda atenció als articles decoratius per complementar el mobiliari amb catifes, quadres, cortines, coixins, miralls, rellotges i altres elements que li atorguin aquesta personalitat que busques a la llar somniada.

Font: El Confidencial Digital