Quatre consells infal·libles per decorar una casa petita

Decorar una casa petita  pot ser molt difícil, per això cal seguir alguns consells útils. Quan comptes amb un gran espai, les solucions de mobiliari poden ser moltes, però quan els metres quadrats són limitats, cal estudiar l’entorn a la perfecció per saber crear un ambient còmode i funcional. Et proposem algunes solucions interessants.

Com decorar un estudi

Quan es tracta d‟un estudi, la clau és optimitzar l‟espai. Segons  Fiver Furniture , per moblar i aprofitar al màxim un estudi o un pis petit cal triar bé el color de les parets (i les teles), no oblidar que la llum és important, triar bé els mobles i recordar que els miralls donen espai .

Per decorar un espai petit, també podeu confiar en el gegant suec especialitzat en la venda de mobles i accessoris de decoració, Ikea. Hi ha moltes solucions per a les cases petites, fins i tot les de tot just 15 m2.

Com decorar un saló petit

Seguint uns quants consells i sense haver de gastar grans sumes de diners, és possible moblar un saló petit de forma funcional,  fent que sembli més gran del que realment és . Només cal parar atenció als colors, la il·luminació i la distribució dels sofàs i les taules.

Com decorar una cuina petita

La cuina i el menjador solen estar sempre a la mateixa part de la casa. Aleshores, com podem fer que aquesta habitació sigui pràctica i acollidora? Un dels molts consells és afavorir les anomenades “idees d’estalvi d’espai”. Això significa cargolar una taula a la paret i afegir cadires o tamborets. O si no, opta per una illa multifuncional que pugui tenir diverses funcions.

Com decorar un bany petit

En una casa petita és molt probable que el bany també ho sigui. En aquest cas, quins són els consells a seguir? En primer lloc, para atenció a les gammes cromàtiques. Els colors clars, per exemple, fan la impressió que l’habitació és més gran. Un altre consell útil és decantar-se pel minimalisme, eliminant tots aquells objectes que puguin ser inútils.

D’altra banda, cal no oblidar el paper fonamental que exerceix la il·luminació. La llum és una eina essencial en qualsevol disseny interior. Finalment, el mirall també en té la utilitat. Un mirall gran no només farà que la cambra de bany sembli més elegant, sinó que també ho farà aparentment més ampli del que realment és. El consell és triar-ne un sense marc.

Font: Idealista