Idees que t’inspiraran per decorar el teu jardí

Si tens jardí a casa, tens un tresor,  però has de cuidar-lo i fer-lo acollidor . Aquí hi ha unes idees per decorar aquesta part tan important de la llar. Si és petit, afegeix plantes i flors acolorides. Si és més gran, fins i tot et pots permetre fer un camí elegant per aconseguir funcionalitat alhora que un jardí atractiu.

1. Com moblar i realçar un jardí petit

Els espais petits són sempre els més complexos d’organitzar perquè ho han de contenir tot sense resultar angoixants i angoixants. Aleshores, quina és la millor solució per millorar un jardí petit? Crea un mur de flors enfiladisses per donar color a les parets i aprofita el  minimalisme dels jardins zen  per donar un toc d’elegància a l’ambient.

2. Plantes i flors: com decorar el jardí amb els colors adequats

La millor manera de tenir un jardí viu i colorit és crear massissos de flors i moblar amb  plantes de fulla perenne i flors perennes  com petúnies, lavandes, geranis, peònies i bacopes, una combinació guanyadora de plantes que creua tots els tons de color des del blanc fins al morat.

3. Com decorar un jardí exterior

Utilitzar una  pèrgola de fusta  per moblar un jardí exterior sempre és una idea excel·lent, sobretot si l’espai disponible és generós; ajuda a mantenir lentorn natural i amb elegants cortines de cotó blanc crea una àrea ombrejada per prendre un descans del sol.

4. Jardí pavimentat: com moblar amb senzillesa

Sol dir-se que menys és més, per la qual cosa  rebutja tot allò superflu  per moblar el jardí amb allò essencial: un saló senzill i colorit, una sòbria hamaca de corda de cotó i focus per il·luminar el camí de pedra quan tot és fosc i en silenci .

5. Com moblar un jardí modern de manera exclusiva

Què posar a un jardí modern? Un petit saló amb butaques i una taula de centre en colors delicats i naturals, acompanyats d’un  para-sol amb llums LED , un artesà del romanticisme i un element de veritable disseny que sap afegir valor al context.

6. Jardí DIY: com decorar reciclant

També pots decorar el  jardí DIY  (Do it Yourself – Fes-ho tu mateix) reciclant pneumàtics vells en desús: de fet, una pintura en esprai i una tapa de vidre seran suficients per reproduir una taula còmoda i exclusiva.

7. Com decorar un gran jardí? Amb una gran piscina

Un jardí molt ampli es pot equipar amb una  piscina elevada amb altell de fusta  o de WPC, un material més resistent als agents atmosfèrics i alhora elegant.

8. Com decorar un jardí amb pedres

Un  camí de pedra  és una excel·lent manera de crear un bonic jardí amb pocs diners. Li dóna un aspecte modern a l’ambient i fa que tot sigui més brillant gràcies al poder reflector del color blanc de les pedres.

9. Com decorar un jardí amb una barbacoa

Què no heu d’oblidar a l’hora de comprar mobles per al vostre jardí? Una barbacoa , a col·locar en una posició marginal, per evitar que els grans sopars d’estiu es passin a la boira que produeixen els fums del rostit.