Il·luminació inspirada en elements naturals

Els  elements naturals ens ofereixen moltes opcions per il·luminar la nostra llar. La llum natural és el tipus més recomanable per omplir els nostres espais d’energia i benestar; la llum del sol, així com del foc són, entre altres elements, tipus d’il·luminació que provenen directament de la font natural. No obstant això, moltes vegades obtenim limitacions importants per dur a terme aquesta il·luminació. En aquests moments podem optar per  generar llum respectant la naturalitat en els dissenys , de manera que seguim gaudint de les característiques estètiques d’aquests elements naturals.

Els experts asseguren que la llum del sol és la més recomanable per il·luminar els nostres espais. Tot i això, a mesura que el cicle circadià arriba al final i s’acosta la nit, apareix la necessitat de fer ús de  la llum artificial  per poder continuar amb les nostres activitats diàries. Amb elles, l’electricitat entra en joc, aportant-nos una infinitat de possibilitats que permeten trobar la simbiosi perfecta entre llum artificial i elements naturals.

La llum nòmada que t’acompanya: Candelier

El foc és un dels elements que més llum aporta a l’ambient, usat des d’etapes primitives com a font de calor, protecció i il·luminació. Candelier   ens permet traslladar aquesta tradició nòmada als nostres racons amb aquest llum de sobretaula . De fàcil transport, el seu baix pes i la seva mida petita ens permeten moure-la en funció de les nostres necessitats. El seu disseny elegant combina amb la modernitat de les formes i el canelobre. Gràcies al seu funcionament sense cables, ens permet augmentar les possibilitats d’ús sense haver de disposar d’una font d’energia a prop.

Candelier és la peça perfecta per aportar aquest punt de llum a una zona de pas, la nostra zona de relax predilecta o una taula on gaudim de la companyia dels nostres. La  llum regulable ens permet adaptar la il·luminació a diferents tipus d’estades i moments. A més de la seva funció principal, ofereix una funció estètica que ajuda a crear un ambient acollidor on sentir-nos a gust i gaudir de les experiències que ocorren al seu voltant.

Half: L’elogi de la lluna

La col·lecció Half ens permet comptar amb les  particularitats de la lluna  als nostres espais interiors, projectant el seu joc de llums i ombres amb tan sols activar un botó. Les peces que integren aquesta col·lecció es poden fer servir de diferents maneres; penjades, sobre el suport o disposades al voltant del seu eix vertical. Això crea diferents tipus de làmpades que ens permeten gaudir d’aquesta completa col·lecció i aportar homogeneïtat a les nostres estances.

Les seves esferes cilíndriques ballen sobre l’espai , movent la llum de manera natural per tota l’estada on es disposen. D’aquesta manera, ens transporta a un viatge còsmic capaç de suscitar emocions diferents a través dels seus moviments.

Raindrops: La poesia de la pluja

En ocasiones, la lluvia aparece en nuestro ambiente creando un conjunto de emociones que emanan añoranza y/o tranquilidad. Este elemento natural no pasa desapercibido cuando aparece; por ello, integrarlo en nuestro hogar puede suponer adaptar estos olores emocionales a nuestras estancias, creando además, un ambiente decorativo cuya elegancia no pasa desapercibida. La lámpara colgante Raindrops  se convierte en una pieza clave de nuestro salón, imponente sobre una mesa en la que se producen las reuniones familiares, creando una luz dorada que refleja en las gotas de lluvia y las distrae por todo el espacio. Su tono elegante ayuda a encontrar el relax que buscamos en nuestro hogar. Gracias a su cable de 3 metros, podemos situarla a diferentes alturas, en función de nuestras necesidades.

Sobre una semiesfera geométrica lacada en negro en su parte exterior y dorado en su parte inferior, podemos comprobar como de su interior cuelgan 18 lágrimas tintineantes que se benefician de los tonos dorados y cálidos y de los destellos que produce la iluminación sobre el espacio.

Encaja a la perfección en estancias con colores neutros que necesiten una pieza clave para dotarla de personalidad y elegancia, siendo, además de una solución lumínica, un aporte estético que no pasará desapercibido.

De esta manera, podremos trasladar los elementos naturales a nuestro hogar, dotando a nuestros espacios de la estética propia y de una funcionalidad que nos permitirá adaptar la visibilidad en esos momentos en los que la luz de la noche limita nuestras actividades.

Font: milan-il·luminació