Les làmpades japoneses Akari inspiren la nova col·lecció de Stone Designs per a B.lux

L’estudi madrileny Stone Designs ha dissenyat per a la marca fabricant de lluminàries de disseny B.lux una nova col·lecció de lluminàries decoratives, inspirades en les tradicionals làmpades japoneses Akari. Aquesta reinterpretació, que porta el nom de Misko, destaca per la puresa i la neteja del seu concepte, igual que les seves homòlogues nipones.

La col·lecció Misko de B.lux està composta per tres lluminàries de taula, tres de peu, tres llums de sostre, un aplic, i un sistema de suspensió. Totes es creen a partir d’un disc de fusta que dóna suport a un difusor de vidre bufat acabat en blanc, que simula la textura del paper d’arròs amb què es fabriquen les làmpades Akari. El difusor de vidre està disponible en tres formats diferents. En el cas de les funcions de suspensió, les lluminàries Misko permeten la combinació de fins a tres d’aquests difusors en un mateix llum, fet que converteix aquesta nova col·lecció de B.lux en un sistema d’il·luminació capaç d’adaptar-se als diferents volums de els espais.

Misko pertany a la nova col·lecció de lluminàries decoratives que B.lux va presentar a la fira Light + Building 2018 a Frankfurt. B.lux és fabricant de lluminàries de disseny contemporani, i exerceix la seva activitat al País Basc des del 1980.

Font : grupoblux