Les millors marques del disseny espanyol a ‘Scènes d’intérieur’

Scènes d’Intérieur presentarà les millors marques de l’hàbitat de disseny espanyol a París el proper 3 de desembre a partir de les 19h a l’ambaixada d’Espanya (15, avenue George-V 75008 París)

Comissariat per la revista IDEAT es recrearan escenes de la vida quotidiana en un entorn hàbitat privilegiat com és l’ambaixada d’Espanya a París. Hi participaran les empreses Expormim, Sancal, Mabiliari Auxil·lar de Disseny, Abadia del Collado, Andreu World, Home Furnisinc, BD Barcelona, ​​Inclass, Grup Forma, Lladró, Bover, Ondarreta, Naturtex, Coordonne i Mobles 114.

Aquesta exposició organitzada per l’ICEX conjuntament amb l’Oficina Econòmica i Comercial d’Espanya a París promociona les relacions comercials entre les empreses participants i els arquitectes, els professionals de la indústria, els decoradors, els dissenyadors d’interiors de França.

Mobles 114 tindrà l’oportunitat d’exposar alguns dels productes més representatius del seu catàleg com el penjador Forc dissenyat per Lagranjadesign, la col·lecció de cadires i taules Gràcia dissenyades per Massana–Tremoleda i la butaca Torres Clavé 1934 que forma part de la col·lecció de Classics de Mobles 114.

Les empreses participants tindran l’oportunitat de poder contactar amb una sessió privada amb prescriptors a través de reunions B2B per enfortir les relacions comercials.

Font : mobles114