Noves col·leccions i nou catàleg de «a by arturo alvarez»

Presentem les noves col·leccions de  a by arturo alvarez  al nou catàleg 2020 amb l’evolució de la nostra nova marca. a by arturo alvarez  evoluciona i ho fa també a través de les seves col·leccions.

Els nous dissenys són un homenatge a grans dones de la història. A més, el nostre compromís per mirar el futur i crear disseny sostenible ha fet que aquest any una de les nostres novetats sigui la reedició d´un clàssic dels nostres dissenys: Bety.

Col·lecció Hipatia

Hipàtia va ser una filòsofa i mestra grega que va destacar als camps de les matemàtiques i l’astronomia. Hipatia és la nostra col·lecció de làmpades portàtils de LED fetes de malla d’acer inoxidable pintada. Aquest disseny compacte i petit compta amb una bateria amb autonomia de 6 hores.

Col·lecció Clara

Clara és un homenatge a l’advocada, escriptora, política i defensora dels drets de la dona, Clara Campoamor. Aquesta col·lecció de llums de peu i taula està dotada amb tecnologia LED per il·luminar els espais interiors. La combinació de dos tipus de malla dʻacer inoxidable permet la forma orgànica que la caracteritza.

Col·lecció Virginia

La col·lecció Virginia fa honor a l’escriptora britànica Virginia Wolf. Aquest disseny minimalista fet de malla dʻacer inoxidable, té les característiques necessàries per a la creació de composicions en espais interiors amb les seves versions de peu i penjolls.

Col·lecció Bety eco

Bety eco és la nova versió de l’emblemàtica làmpada Bety, escollida el 2008 com un dels dissenys de referència de la seva època. Aquesta reedició està dissenyada amb cel·lulosa premsada convertint, aquest llum, en un producte reciclable i reciclat.

Noves composicions

Onn i Mytlus, dues col·leccions que creixen. a by arturo alvarez segueix desenvolupant noves composicions que permeten més possibilitats en el disseny de la il·luminació dels espais interiors.

Font : a-emotionallight