Portes amb frontisses ocultes, més elegants i més segures

En un projecte d’interiorisme, la cura dels detalls és essencial. És obvi que les portes interiors determinen l’estil d’un espai. Es mostren d’acord amb l’arquitectura o el concepte en què s’inscrigui aquest lloc. El perni i la frontissa clàssica, en romandre visibles, provoquen una ruptura a la integració de la porta amb l’espai, ja que són elements purament funcionals i la seva aparença no és precisament estètica.

Les frontisses o perns ocults, com el mateix nom indica, és una peça que permet l’òptim funcionament d’una porta però quedant invisible, oculta, quan aquesta roman tancada, aconseguint així un resultat final molt més estètic i cuidat. Sense oblidar, per altra banda, que ofereixen més durabilitat i facilitar la neteja de la porta a què se subjecta.

Generalment, les frontisses són dispositius mecànics dissenyats per mantenir dos objectes junts mentre permeten que la part mòbil giri de manera efectiva. Consta de tres components principals. Són fulles, agulles i artells. En termes d’ús, les frontisses són universals. Es pot utilitzar tant a casa com a oficines. Normalment, amb prou feines pot notar-ho fins que es trenca, i es veu obligat a triar el millor reemplaçament adequat per a larticle danyat. Depenent de les seves necessitats, tenint en compte el pes, l’estètica i altres factors, n’hi ha una varietat disponibles al mercat.

FÀCIL INSTAL·LACIÓ

En comparació amb les normals, les frontisses ocultes faciliten la vida de la seva instal·lació. Quan es realitza un canvi de portes, hi ha força probabilitats de patir diverses esgarrinxades en reemplaçar-les. Amb aquest tipus de frontisses, es minimitzen els riscos. L’eliminació és tan fàcil com el procés d’instal·lació. S’ha d’instal·lar la frontissa oculta amb l’ajustament perfecte a la porta. Durant la fase inicial, ajusteu segons sigui necessari.

PLUS DE SEGURETAT

Com que està completament ocult des de l’exterior, no es pot fer malbé fàcilment amb força física. L’ús d’aquest tipus de frontissa és comú a cuines i dormitoris. Per tant, aquests són el lloc comú on la gent roman més temps del que és habitual. És normal tenir alguns cops, aquí i allà. No només ho amagarà, sinó que també es podrà protegir a si mateix.

BISAGRA BORDA

La nova frontissa oculta EDGE, dissenyada per CARRÉ es pot aplicar a tots els models de portes de la nostra gamma. Nou mecanisme dobertura daparença subtil; gairebé no s’aprecia a la porta oberta i no es veu quan està tancada. Testat fins a 200.000 cicles d’obertura.

La frontissa oculta EDGE és també aplicable a les portes en fusta amb el sistema AQUA SAFE i ANTIHUMITAT. Parts inferior de les brancals i tapetes fabricades en TAULER MARÍ > perfecta protecció contra aigua i humitats.

Característiques tècniques

Font: carre