Tendències de disseny d’interiors 2021: colors, materials i més

Com el 2020, les tendències de disseny d’interiors el 2021 estan plenes d’idees impressionants i conceptes estètics que es poden ajustar a qualsevol preferència o entorn. La millor forma de definir  les tendències de decoració el 2021  és el fet que  tindran a veure amb la personalitat i el caràcter . Depenent del teu estat d’ànim i predilecció, podràs trobar les teves  pròpies solucions de disseny , així que sense més demora comencem la nostra llista de tendències.

1. Tendència color naval

El  color naval o el blau clàssic continua sent part de les tendències de disseny d’interiors. Un color blau més fosc serà la tendència 2021. El “nou negre” és adequat per crear espais elegants i contemporanis.

De fet, una de les principals tendències de mobles el 2021 és el  sofà color naval de vellut retro , una peça sorprenentment bella que també ve en altres colors cridaners com el verd fosc, bordeus, terracota i fins i tot groc apagat.

Si no us agrada l’enfocament monocromàtic complet per al vostre projecte d’interiorisme, podeu accentuar fàcilment el vostre lloc amb algun tipus de moble cridaner o un altre element de decoració.

2. Fustes clares

D’inspiració escandinava,  les fustes clares seran un material de tendència per a interiors . Aquest material s’usarà no només per a terres sinó també per cobrir parets i sostres.

Els dissenys d’interiors el 2021 tenen a veure amb l’establiment d’un medi ambient orgànic i ecològic, que destaca predominantment amb l’ús de  materials sostenibles i naturals , i  especialment la fusta .

Les fustes clares en color i estètica en cru seran un punt culminant per als espais d’usos múltiples. Un accent natural amb una  tendència de disseny tàctil  el 2021.

Panel model  N24M

El proper any notaràs que molts dissenys d’interiors inclouen materials naturals com  diferents tipus de fustes, bambú o teixits artesanals , així com  ferro, acer, formigó , etc.

3. Disseny modern sostenible

Dado que ya hemos mencionado la tendencia de los materiales naturales y su importante papel, permítenos que presentemos una de las más innovadoras tendencias de interiores y muebles en 2021, que es el mobiliario sostenible.

Para los momentos más preocupantes por el cambio climático, existe una necesidad urgente de desarrollar soluciones para el plástico desperdiciado. Las tendencias de diseño interior 2021 determinarán una nueva era en el desarrollo de un diseño sostenible, ya sea en muebles o moda.

Los nuevos materiales bioplásticos, los materiales reutilizados y el bajo impacto para el medio ambiente serán una tendencia de diseño próxima. Los diseñadores se atreven a crear revestimientos con materiales nuevos e inusuales.

4. Face line graphic art

Una tendencia de diseño vibrante presente en el mundo online. El Face line art, es una de las últimas tendencias virales en diseño, que al principio era solo parte del diseño gráfico, pero luego se extendió rápidamente a las joyas y finalmente en tendencia de decoración.

En 2021, podrás encontrar cuadros, papel de paredes, telas, tazas… con dicho diseño.

No será difícil encontrar todo tipo de revestimientos y piezas de arte lineal, ya que serán una de las tendencias de interiores más atrevida y animada.

5. Grises y Neutrales

Los esquemas de colores neutros nunca pasarán de moda. El aspecto más importante de este tipo de espacio es introducir varios detalles sutiles que darán un poco más de carácter al interior. Ideal para crear ambientes más íntimos y acogedores.

El foco de color principal de la próxima temporada es el gris combinado con otros neutros como el blanco, el beige, el marrón suave o colores claros similares.

Además, muchos diseños de interiores en 2021 incluirán colores apagados como el verde claro, azul o coral que combinan maravillosamente con los tonos neutros y grises.

Els neutres també prevalen en el  disseny de mobles  el 2021, que per cert està molt  inspirat en l’estil nòrdic .

6. Elegància industrial

En termes generals, l’elegància industrial es pot incorporar a l’interior amb elements de disseny com ara  parets de maons pintades, terres de ciment o fusta, impressionants tamborets de metall, llums de vidre  i moltes altres peces de disseny úniques.

La millor part daquesta volta de femella de lestil industrial, és que pot combinar perfectament amb els colors neutres i grisos, les fustes clares i altres tendències dinteriors de 2021 que es mencionen en aquest article.

Font : emedec