Tendències primavera-estiu 2022 en decoració interior

Tendència: corbes i ambients amb història

Decorar amb  mobiliari de formes arrodonides  i suaus que s’inspiren en l’estil Mid Century o als anys 60 i 70 és una de les tendències més fortes per a aquesta primavera-estiu 2022.

Sofàs amb forma de ronyó  (tapissats en borreguet per ser la màxima tendència),  butaques  i pufs de siluetes orgàniques,  cadires medalló

corbes al mobiliari com a tendència 2022

Peces pensades per crear ambients moderns i glamurosos. A més a més, combinades amb antiguitats (una altra de les grans tendències de la temporada) aporten caràcter i sofisticació a l’espai.

Els mobles funcionals són un  must

Los muebles con doble y triple función se siguen llevando también esta temporada.

Mobiliario pensado para dar la máxima utilidad a cualquier estancia y poder compartir espacios con amigos y familia. Sofás cama, mesas para comer y trabajar, camas canapébancos con almacenamiento oculto

Colores llamativos y con mucha personalidad

El verde asume el mayor protagonismo y es el color estrella al que le acompañan tres gamas de tonos con mucha personalidad.

  • Los tonos de la calma, colores neutros como el blanco grisáceo, el tono arena o un marrón café, que transmiten serenidad, carácter y se adaptan a todos los estilos.
decoració interior 2022
  • Los tonos de la naturaleza, como el azul agua, el rosa melocotón y el marrón mostaza, son colores que transmiten paz y calma y evocan paisajes llenos de naturaleza.
saló amb decoració tendència 2022
  • Los colores de la energía positiva como el amarillo brillante, el azul eléctrico y el rosa intenso se acompañan de más colores llamativos como el verde lima y el amarillo limón efervescente para crear una paleta de aire vintage, llena de luz, atrevimiento y mucha energía positiva.
decoració interior 2022 westwing

Detalles primaverales como tendencia 2022

Apostar por los detalles es una forma rápida y efectiva de conseguir un aire primaveral y fresco en el hogar.

Canviar els  tèxtils  per  teixits més lleugers i naturals  com el cotó i el lli, així com per colors clars, estampats ètnics i florals o fins i tot per colors cridaners.

Les  fibres naturals i els arranjaments florals  són imprescindibles. I aquesta temporada les  caixes plegables  de colors vius, a més de garantir ordre i un toc de joia, es convertiran en una de les peces estrella de la temporada.